Horsens Stallions

En Fitnessblog om Sundhed, Styrketræning & Ernæring

Overvægt er en stigende udfordring for folkesundheden. Ifølge tal fra Danmarks Statistik, er der de sidste 20 år sket en markant stigning i antallet af overvægtige danskere. overvægten medfølger ofte tilstande som angst, nedtrygthed, og i svære tilfælde depression. Horsens Stallions er en Fitnessblog som har til opgave at promovere sundhed, styrke og god ernæring til alle der ønsker at blive de dårlige vaner kvit, og stræber efter en sundere og stærkere krop.

“Du skal ikke træne, fordi du hader din krop, du skal træne, fordi du elsker den”

Det lokale fitnesscenter går nye veje med solafskærmning

Hvis I husker tilbage på mit blogindlæg fra forleden, så ved I allerede, at vores lokale fitnesscenter er gået renoveringsamok. Senest kom Gardinbussen forbi for at sætte mørklægningsgardiner op, og det havde faktisk den ønskede effekt. Problemet var så bare det, at al sollys forsvandt fra lokalerne af. Det måtte der findes en løsning på.…

Continue Reading Det lokale fitnesscenter går nye veje med solafskærmning

Horsens Stallions

En blog til dig som kalder trænings centeret for dit andet hjem og ikke er bange for at få sved på panden. På denne blog, har vi samlet alt det bedste til dig som ønsker inspiration & information til din egen form.

“Being negative and lazy is a disease that leads to pain, hardships, depression, poor health and failure. Be proactive and give a damn to achieve success!”

– Phil Heath