Italiensk restaurant i Køge Havn

Bliv madforkælet på Restaurant Limone

En gang imellem skal man bare være lidt spontan og kaste sig ud i det. Det gjorde vi så, da vi forleden lagde vejen forbi den mest fantastiske italienske restaurant i Køge. Faktisk var det lidt af et tilfælde, at vores valg lige faldt på Restaurant Limone, for vi gør næsten altid en dyb ud af at bestille bord i forvejen. På den måde kan vi også lige tjekke, om restaurantens renommé og rygte er i top, før vi entrerer restauranten.

Men ikke denne gang. Jo, vi følte os da lidt vovet sådan at gribe chancen, da den pludselig opstod, for vi er jo normalt meget forsigtige. Og ikke et ondt ord om forsigtighed og påpasselighed, men indimellem må man vist godt smide tøjlerne lidt, og det da især, hvis man har udsigt til at skulle spise på den mest fantastiske italienske restaurant i Køge.

Næsten som at være i Venedig

Nu har vi for vane at rejse til Venedig i efterårssæsonen, for på den tid på året er færre turister at slås med. Men vi fandt hurtigt ud af, at vi da slet ikke behøvede at rejse hele den lange vej til Italien for at få lidt god italiensk mad. Den mest fantastiske italienske restaurant i Køge findes jo lige for næsen af os. Og så ligger den tilmed ud til vandet.

Efter lidt omorganisering fik vi tildelt et bord lige ud til det blikstille vand, og mens vi sad og ventede på menukort, oplevede vi en sansemæssig eksplosion af dufte fra havet og restauranten. Det var som at være der selv – i Venedig, altså. Maden var bestemt også værd at skrive hjem om. Vi fik en tre-retters menu, og der var kælet for hver en detalje, så vi vil bestemt ikke holde os tilbage for at sige, at lige netop den aften tilbragte vi på den mest fantastiske italienske restaurant i Køge.

Vinkortet var også yderst varieret, så der var noget for enhver ret og gane. Vi blev hurtigt enige om, at denne restaurant absolut fortjente at blive anbefalet til Politikens madanmelder. De trænger også til at komme lidt ud og se, hvad der sker i provinsen.

Den mest fantastiske italienske restaurant i Køge

Alt i alt må vi bare sige, at det godt kan betale sig at være lidt spontant fra tid til anden. Man ved jo aldrig, hvad der venter omkring det næste hjørne, men vi er blevet lidt mere afslappede omkring det at være for tilknappede og påpasselige omkring vores handlinger og valg. Det skyldes ikke mindst vores oplevelser i forbindelse med vores besøg på den mest fantastiske italienske restaurant i Køge.

Husk navnet: Restaurant Limone i Køge – deres menuer er i særdeleshed værd at gå efter.