Hvem er vi?

En fitnessblogs oprindelse

Horsens Stallions er en blog dedikeret til vidensdeling inden for fitness, træning, sundhed og kropsbehandling. Her har vi samlet alt det bedste indhold til dig der lever for en fit livsstil, og altid er på jagt efter ny inspiration og information på området.

Horsens Stallions er et produkt af en idé der opstod tilbage i 2005, da en gruppe dedikerede sportsudøvere og ”fitness freaks” fra Horsens slog sig sammen og besluttede at dele ud af deres erfaringer.

I starten fungerede gruppen som et åbent tilbud hvor ligesindede fitnessentusiaster kunne mødes, veksle erfaringer, og støtte hinanden i den gode sags tjeneste.

Værdigrundlag

Gruppens værdigrundlag er simpelt:

  1. Støtte og vejledning
  2. Interesse for den meget aktive livsstil et MUST!
  3. Disciplin- som medlem af Horsens Stallions er disciplin en selvfølge.
  4. Glæden og styrken ved det gode resultat

Horsens Stallions -break the internet

Denne blog har været i støbeskeen igennem flere år, men er nu endelig gået live, men masser af lækkert relevant indhold.

Bloggens indhold har vi inddelt i følgende tre kategorier:

  • Styrketræning & Fitness
  • Sundhed & Kost
  • Behandling & Smertelindring

Styrketræning & Fitness

Her kommer vi til at poste stærkt indhold om de nyeste tiltag inden for trænings-og motionsformer så du for masser af inspiration og information på området.

Sundhed & Kost

Vi ved alle at en stærk og sund krop har brug for det bedste brændsel. Der for har vi dedikeret en side til emner der relaterer sig til kost og sundhed. Her kan du finde inspiration til opskrifter, spisesteder og mad. Alt godt til kroppen.

Behandling & Smertelindring

Når kroppen larmer, og det værker i led og muskler er det på tide at passe ekstra godt på kroppen. Søger du råd og information til hvordan du kan behandle en svaghed i kroppen, en sportsskade -eller måske forbygge én, så er dette stedet.

Horsens Stallions ønsker dig god læsning og god arbejdslyst.

STAY STRONG!