Styrketræning & Fitness

Styrketræning og fitness for begyndere

Vi har alle sammen været der. Det kan være svært at komme i gang med at træne. Måske er det længe siden du sidst har været i form- måske aldrig. Men frygt ikke! Det er aldrig for sent. ALLE kan komme i form – hvis de er villige til at arbejde for sagen. Det er ingen hemmelighed, at man ikke kommer sovende til en god form, og en trænet krop. Det koster tid og sved, men belønningen er stor.

Læs her hvordan DU også kan komme i gang med at træne, og få den fysik du altid har drømt om.

Evnen til behovsudskydelse

Bogen”The Marshmallow Test” af Walter Mischel, beskriver hvordan evnen til behovsudskydelse kan være en afgørende faktor, for at opnå ”succes” i ens professionelle virke. Bogen beskriver et forsøg, hvor en række mindre børn imellem 6 og 8 år, bliver stillet over for en skumfidus på en tallerken. Børnene fik herefter besked på, at de havde mulighed for at få endnu en skumfidus, hvis de kunne vente med at spise i yderligere 15 min, uden at forlade rummet. Mange år senere viste Mischels studier, at de der bedst havde klaret forsøget som børn, også var dem der havde opnået størst succes som voksne.  

Evnen til behovsudskydelse er meget central når det kommer til motion. Det kan være meget svært at se lyset for enden af tunnellen når kroppen gør ondt, man er træt, eller den gode film lige kommer i fjernsynet. Hvordan motiverer man så sig selv, til ikke bare at komme i gang med at træne, men også være vedholdende i sit træningsprogram?

Dette har Horsens Stallions et godt bud på her:

Motivationsfaktorer:

  • Visualiser dit mål for dit indre blik- det virker bedre end du tror.
  • Find venner eller grupper der kan tilbyde støtte og sammenhold.
  • Find en motionsform du syntes er sjov, eller som giver dig en god følelse af tilfredshed og selvtillid.
  • Brug byen, og find nye og anderledes motionssteder end bare fitnesscenteret.
  • Beløn dig selv med positive gaver- Drop negative tankespiraler hvis du ikke kommer så hurtigt frem til målet som du havde håbet.
  • Ros dig selv for det gode arbejde, og den store gave du giver dig selv- nemlig en sund krop!

Tillykke- du er nu første skridt på vejen til en sund og stærk krop.

Rigtig god arbejdslyst!

Find den perfekte bolig ved Svanemøllen med en erfaren ejendomsmægler

Overvejer du at købe en bolig ved Svanemøllen? Inden du tager det næste skridt, skal du sørge for at samarbejde med en erfaren ejendomsmægler. På den måde sikrer du dig adgang til den nyeste information om ejendomme i området samt ekspertrådgivning og vejledning gennem hele processen. Lad os tage et kig på nogle af fordelene…

Continue Reading Find den perfekte bolig ved Svanemøllen med en erfaren ejendomsmægler