Behandling & Smertelindring

Smerter?

Alt for mange mennesker i dag har en stillesiddende arbejdsform. Arbejde foran computerskærm fører ofte til mange gener for kroppen, som f.eks. computerskuldre, musearm og spændingshovedpine.

Kropsbehandling af smerter og gener

Alt for mange mennesker i dag har en stillesiddende arbejdsform. Arbejde foran computerskærm fører ofte til mange gener for kroppen, som f.eks. computerskuldre, musearm og spændingshovedpine.

Træning og generel fysisk aktivitet er selvfølgelig altid centralt for en sund og stærk krop, men det er ikke altid nok. Kroppens muskler og sener kan også have behov for aflastning og korrigering. Mange mennesker er også født med mindre bygningsfejl i ryggen, eller med tilstande hvor den ene arm eller ben er længere end den anden. Dette kan medføre en skæv holdning, hvor man ofte oplever, at man ubevidst kompenserer med en dårlig holdning et andet sted i kroppen.

Skader ved overtræning kan afhjælpes via. kropsbehandling

Hos Horsens Stallions ved vi at det ikke kun er stillesiddende arbejde der kan være dårligt for kroppen. Overtræning eller forkert træning er et velkendt fænomen blandt fitnessfolket.

Mange finder det svært at gå langsomt frem når de går i gang med at træne efter en lang pause. Det er meget vigtigt at ”lytte” til kroppen. Det er helt naturligt at opleve ømme muskler og scener efter træning, men vedblivende og dybe smerter, skal man passe meget på med. Vores råd er klart; Gå hellere langsomt frem. Det er surt at skulle afbryde et godt træningsforløb, hvis man har overtrænet, og bliver nød til at hvile, for ikke at forværre tilstanden.

Behandlingsformer

Bare rolig, der er masser af hjælp at hente. Næsten alle former for arbejdsskader kan afhjælpes. Behandlingsformer som massage, fysioterapi, kiropraktik, kranio sakral terapi etc. Er alle etablerede og effektive behandlingsformer som vi er stolte af at anbefale her på bloggen.

Professionelle behandlere

Der er naturligvis forskel på hvordan de forskellige behandlere arbejder med kroppen på:

  • kiropraktorer arbejder med led manipulation i kroppen, men betragtes dog stadig som en ”alternativ” behandlingsform af staten.
  • Fysioterapi arbejder med kroppens muskulatur, og kan afhjælpe spændinger og skader gennem gentagende behandlinger.
  • Massage lindrer generelt spændinger i kroppen, og mindsker ubehag så som spændingshovedpine og aflaster kroppen.
  • Kranio sakral terapi er en osteopatisk metode som også bruges til at lindre spændinger og muskelproblemer i hoved, nakke og ryg.

Alt dette kan du læse meget mere om, når vi løbende poster masser af godt indhold, målrettet behandling og smertelindring af kroppen.

Læs de nyeste indlæg herunder