Kategorier
Behandling & Smertelindring

Infrarød sauna er ideel smertelindring

Som veltrænet atlet ved du, at kroppen har behov for at restituere på den mest optimale måde, og med infrarød sauna har du nu alle muligheder for at behandle eller smertelindre din krop på den mest hensigtsmæssige måde.

Her på Horsens Stallions har vi afprøvet flere forskellige modeller af infrarød sauna på forhånd, og vi har kun godt at sige om den nye behandlingsmetode, som er til rådighed for alle danske kunder fra i dag.

INUA Wellness fornyer velværebegrebet med infrarød sauna 

Tidligere har vi kun kendt til de traditionelle saunaer, som igennem århundrede har benyttet varme sten og vand til at opvarme lokalet og dermed også kroppen med. Men med infrarød sauna er der kommet en helt ny metode på banen, som benytter lys til at opvarme kroppen. Det har blandt andet den fordel, at man ikke er ved at kvæles i den megen vanddamp, som traditionen tro udvikles, når man anvender den sædvanlige metode.

Men infrarød sauna har også den fordel, at den kun fokuserer på din krop. Den skeler med andre ord ikke til rumtemperaturen, da det ikke er dets fokuspunkt – det er din krop derimod. Det kan kun lade sig gøre, fordi en infrarød sauna kan differentieres i forskellige grader. Med en sådan præcision er det i sagens natur nødvendigt at skele til de infrarøde varmeapparater, som opvarmer din krop i en infrarød sauna.

Når du installerer en infrarød sauna i dit hjem eller på din arbejdsplads, er det derfor vigtig at have for øje, hvilken effekt du gerne vil opnå med en infrarød sauna. Når du har besluttet dig for dette, så handler det blot om at vælge den rette model.

Infrarød sauna er vejen til fornyet sundhed og velvære

Hos INUA Wellness, som forhandler de nyeste modeller inden for infrarød sauna, har de mange års erfaringer med forskellige sauna-modeller, og efter vores møde med dem, kan vi varmt anbefale jer at tage kontakt til dem. De sidder inde med vigtig viden og information, som kan guide jer i, hvilken muligheder I har for at anskaffe jer en infrarød sauna, som passer lige præcis til jeres behov.

Du kan læse mere om INUA Wellness og deres infrarød sauna på deres hjemmeside her Inuawellness.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *