Kategorier
Sundhed & Kost

Hjerterstarter – Vær på den sikre side

Vores helbred og sundhed er grundstenen til vores velbefindende. Livet for så meget mere værdi, hvis vi formår at værne os om selv og sætte os selv nye – både inden for fysisk træning og i vores tankegange. Efter Corona er det dog også vigtigt at dvæle lidt og minde os selv om, at ingen er uovervindelige, og vi burde alle have fået et vink med en vognstang omkring vores egen dødelige. I det her blogindlæg vil vi gerne slå et slag for vigtigheden af en hjertestarter, som altid bør være inde for rækkevidde – næsten uanset, hvor du befinder dig. Hos Horsens-Stallios vil vi inspirere vores læsere til et fit og sundt liv, men vi opfordrer også til, at vi bør passe på os selv og hinanden. Førstehjælpsshoppen er en blandt en række leverandører, der tilbyder både kurser og brugervenlige hjertestartere, som du kan studere nærmere her.

Hjertestarter i det lokale Fitness Center
Der bør altid være en hjertestarter i dit lokale fitnesscenter, og det er der heldigvis også i langt de fleste centre. Skulle du hver bruger af et fitnesscenter, hvor du ikke kan se nogen hjertestarter, bør du gøre personalet opmærksom på det. En hjertestarter bør nemlig være let tilgængelig og synlig, hvis nogen skulle få et akut hjertetilfælde. Vi opfordrer også alle vores læsere til at have certifikat i førstehjælp, så vi alle kan træde til og handle aktivt, hvis det skulle være nødvendigt.

Vi kan alle blive ramt – Hjertestarter

Her i forummet er vi en skare af fortrinsvist sunde mennesker, der værner om vores egen sundhed. Corona-epidemien burde dog have vist og alle sammen, at hvem som helst kan blive ramt. Livet er skrøbeligt, og vi bør alle være opmærksomme på hinandens velbefindende. En god start er at sørge for, at der er en hjertestarter tilgængelig i de offentlige rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *