Kategorier
Styrketræning & Fitness

En ansigtsbehandling sendt fra himlen!

En ansigtsbehandling sendt fra himlen! Jeg har i længere tid haft brug for at afstresse og hvad er bedre end en økologisk ansigtsbehandling. Efter en lang lang lang Corona tid har jeg brug for en rigtig luksuriøs økologisk ansigtsbehandling på Vesterbro.

Jeg har brugt Mynthe økologisk hudplejeklinik på  Vesterbrogade 43 i flere år og har altid været så imponeret af deres høje service niveau og vidunderlige cremer. Jeg er især meget glad for produkter fra Organic Apoteke, Cattier og Muna.

Produkterne jeg bruger er selvfølgelig økologiske og jeg har lært af Mona fra Mynthe at bruge dem så de skal.

Jeg plejer altid at få en De-stress behandling hos Mynthe på Vesterbro – men har udover det også fået deres kropsbehandlinger.

Mona er den mest professionelle behandler jeg nogensinde har gået hos også meget bedre end i Thailand eller andre steder i Asien jeg har været. Der er altid en afslappet stemning hos Mynthe og man kan mærke at ens krop begynder at slappe af så snart man er inde på klinikken.

Hvor bliver i behandlet? Er meget interesseret i at finde en god klinik i Århus.

Hvis i bor i København vil jeg anbefale mynthe.com – Ring ned til dem og spørg om de forskellige behandlinger. De er altid søde til at forklare deres behandlinger.

God sommer 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *