Kategorier
Styrketræning & Fitness

Bedste ID kort løsning til dit træningscenter!

Jeg husker det som var det for 1 måned siden, men der er dog allerede gået 3 år nu. Ja tiden går stærkt, ikke kun for dig som sikkert sidder og læser dette nu, men i sær også hos os i trænings centret på Østerbro.

Vi køre i dag på 3. år, ja det er faktisk næsten præcis 3 år siden vi åbnede, og jeg må sige at der er en stor del og meget vigtig ting i vores branche og i trænings centret vi har været rigtig glade for, det er vores ID kort fra idonline.dk

Vi er i dag ligegodt 15 ansatte her på Østerbro, både personlige trænere og reception personale, samt en lille bestyrelse på 4 mand.

Vigtigst af alt køre virksomheden helt ekstremt godt, vi kan for start takke idonline.dk mange gange, da ID kort er alt afgørende for os som virksomhed, både for alle vores medlemmer til tjek-in men også for os som personale. Det virker upåklageligt, og hver gang vi for en ny kunde, som sker et par gange om ugen, så laver vi deres helt eget og personlige ID kort. Vi har software med til at udvikle vores helt unikke og individuelle kort, om man så hedder Henrik, Lisbeth er mand eller kvinde, så er det lige meget, den klare det hele.

Vi har desuden stregkode på så det passer til vores tjek-in system – Den kan ikke gøres nemmere!

Idonline har derfor været et af de bedste valg vi tog 3 år tilbage, uden dem ved jeg slet ikke hvordan vi skulle have styr på de mange og glade kunder vi har i dag.

Vi kan derfor herfra træningscentret på Østerbro kun give vores varmeste anbefalinger til idonline.dk og deres ID Kort og ID kort printer muligheder.     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *