Kategorier
Anbefalinger til dit Fitnesscenter

Vikingerne kommer os til undsætning

I sidste uge slog det mig endnu engang, hvor vigtig det er at have rigtige fagfolk til at klare ærterne – især når vores nabo får lidt for gode ideer. Vi taler her om gulvafslibning på Frederiksberg, hvor Viking Gulvservice til al held kom vores nabo til undsætning. Men det var nu også tiltrængt.

Vi havde godt høre ham rumstere ude på bagtrappen, men vi havde da aldrig i vores vildeste fantasi forestillet os, at han selv ville gå i gang med en gulvafslibning på Frederiksberg. Men bedst som vi troede, at hans små projekter ikke kunne blive værre og vildere, ja, så lykkedes det ham for gud ved hvilken gang at overraske os endnu engang.

Viking Gulvservice redder gulvafslibning på Frederiksberg

Over en kop kaffe havde vores nabo allerede fortalt os, at han nu skulle flytte på plejehjem. Hans andelslejlighed skulle derfor overgå til sønnike, og det var jo en flot gestus. Men inden han flyttede ind, skulle lejligheden lige sættes lidt i stand. Og det var så her, at den famøse Gulvafslibning på Frederiksberg tog sin begyndelse.

Fra tidlig søndag morgen var far og søn allerede i gang med at høvle den ene planke efter den anden helt ned til trærødderne, og det kunne vi faktisk godt mærke, for vi er underboerne i den opgang. Efter flere timers evindelig larm fra lejligheden af, stilnede støjen af, men blev så afløst af en sagte banken på vores entredør.

Uden for stod Dupont og Dupont med håret i postkassen og ville høre såmænd bare høre, om vi mon kendte et godt gulvfirma, som kunne komme og assistere til en gulvafslibning på Frederiksberg. Jamen, er der da mere gulv tilbage, spurgte vi forundret. Nej, det var faktisk det, der var problemet. Det var lykkes dem at slibe alle træplankerne så tynde, at de kunne se ned i vores lejlighed.

Heldigvis er min kones fætter ansat hos Vikinggulvservice.dk
så vi ringede straks til ham og spurgte, om han kunne klare denne lille sag. Ork, svarede fætteren, det er intet problem – vi kommer om fem minutter.

Viking Gulvservice redder far og søn fra slibefadæse

Det bedste ved min kones fætter er, at han nu altid tager alting med godt humør. Sådan en lille sølle gulvafslibning på Frederiksberg ville da ikke volde ham megen besvær, sagde han, med lovning på at både slibning og lakering kunne klares på en dag.

Det er ikke første gang, at min kones fætter har reddet et gulv fra det blive slebet itu, men fordi han har så godt et greb om gulvafslibning på Frederiksberg, har han altid formået at redde andres fadæser. De er godt nok heldige hos Viking Gulvservice at have min kones fætter ansat der. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *