Kategorier
Anbefalinger til dit Fitnesscenter

Fitnesscenter beskytter dig i dine mest sårbare situationer

Forleden dag, da jeg gik forbi mit sædvanlige fitnesscenter, studsede jeg lidt over deres nye tiltag: De havde fået hængt mørklægningsgardiner op i alle bygningens facadevinduer ud til gadeplan. Det må der vist være en god forklaring på, tænkte jeg, da jeg skubbede døren op ind til fitnesscentret for at få en god forklaring på dette lidt pudsige tiltag.

Fitnesstræning er nu en privat sag

Da jeg spurgte ind til fitnesscentret nye look, forklarede receptionisten, at de igennem længere tid havde modtaget en del klager fra deres deltagere på zumba-holdene. De forklarede, at hver gang de tog opstilling til zumba, så stod der altid en kødrand af vindueskiggere uden for og overbegloede dem. Det var de faktisk lidt trætte af, for det var svært for dem at koncentrere sig om dansen, når nu de følte sig ufrivilligt overbegloet.

Man forstår jo godt, at det ikke er alle, som nyder at blive udstillet, og da især ikke, når man står på grænsen af sin fysiske formåen. Uanset om man vrikker med numsen til zumba eller står mellem håndvægte og stænger og sveder tran, så har man selvfølgelig ret til lidt privatliv. Derfor tog vores fitnesskæde affære, og kontaktede bestil-gardinbussen.dk for at bestille mørklægningsgardiner til de mest udsatte steder i lokalerne.

Mørklægningsgardiner er blevet et hit i fitnesskæde

Ifølge receptionisten kunne fitnesscentret straks måle effekten af de nye mørklægningsgardiner fra bestil-gardinbussen.dk, for ganske kort tid efter opsætningen af mørklægningsgardiner oplevede de en øget tilstrømning af kunder.

I sig selv var det jo en kærkommen oplevelse, da fitnesscentret har ligget underdrejet under corona-krisen, og mistet anseelige indtægter. Men vores fitnesscenter er nu ikke så enøjet, at de kun tænker på bundlinjen – de tænker i lige så høj grad på deres kunder, og hvad der tjener dem bedst.

Så alt i alt et rigtig godt initiativ fra mit fitnesscenters side, og de er bestemt også godt tilfredse med bestil-gardinbussen.dk og deres rullende indsats, som gjorde dem i stand til at montere adskillige mørklægningsgardiner i fitnesscentrets mange vinduer til gavn for deres kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *