Kategorier
Anbefalinger til dit Fitnesscenter

Det lokale fitnesscenter går nye veje med solafskærmning

Hvis I husker tilbage på mit blogindlæg fra forleden, så ved I allerede, at vores lokale fitnesscenter er gået renoveringsamok. Senest kom Gardinbussen forbi for at sætte mørklægningsgardiner op, og det havde faktisk den ønskede effekt. Problemet var så bare det, at al sollys forsvandt fra lokalerne af. Det måtte der findes en løsning på.

Derfor kontaktede fitnesscentret Gardinbussen igen for at høre, om man eventuel kunne ændre på kvaliteten af mørklægningsgardinerne eller måske finde en helt anden løsning. Gardinbussen var selvfølgelig lutter åbne ører, og efter de havde fået forelagt problemet med manglende lys, foreslog de solafskærmning som en alternativ mulighed.

Gardinbussen viser sig fra sin fleksible side

Da der kun var gået få uger siden fitnesscentret havde fået monteret mørklægningsgardiner, var der stadig en fortrydelsesret på produktet og monteringen. Derfor kunne det lokale fitnesscenter med fordel skifte mørklægningsgardinerne ud med solafskærmning og stadig holde sig inden for en økonomisk ramme, som var tilfredsstillende for dem.

Solafskærmning var ikke en lige så voldsom løsning som mørklægningsgardinerne havde været, men de havde stadig samme effekt. De afskærmede motionisterne fra nysgerrige blikke udefra, og samtidig åbnedes der op for, at mere sollys kunne komme ind i lokalerne. Dog stadig uden af blænde eller genere folk i øvrig. Jeg kunne helt klart fornemme, at personalet fra Gardinbussen vidste, hvad de havde med at gøre. Derfor anbefalede jeg også indehaveren af fitnesscentret at vælge den løsning. Og selvfølgelig skulle det da være Gardinbussen, som leverede den serviceydelse.

Fitnesscenter er taknemmelige for Gardinbussens indsats

Det viste sig heldigvis at være en rigtig god beslutning at vælge Gardinbussen til at afmontere mørklægningsgardinerne og i stedet montere solafskærmning. Ejeren og jeg er helt enige om, at fitnesscentret ser meget mere lyst og indbydende ud nu, og det er da også de tilbagemeldinger, som ejeren selv får fra sine kunder. Jeg tvivler ikke et sekund på, at han ikke vil anbefale Gardinbussen til andre trængende, for han er vanvittig glad for deres indsats.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *