Kategorier
Anbefalinger til dit Fitnesscenter

Fitnesscenter får nye motionsvenlige fitnessgulve

Som jeg fortalte sidst, så er mit fitnesscenter inde i en større renoveringsfase, der på sigt skal skabe bedre fysiske rammer. Sidst var det mørklægningsgardiner – i dag skal det handle om en Gulvservice i København, der tager kegler. M&T Gulvservice er nemlig gået i gang med at lægge et super spændstigt plankegulv til gavn for os fitnessudøvere, der slæber rundt med en dårlig ryg.

Men det var nu også tiltrængt med nye gulve, for vi kunne alle mærke, at underlaget var træt og slidt. Der var ligesom ikke den samme spændstighed i de gamle gulve mere, så en gulvservice i København var helt på sin plads.

M&T Gulvservice er eksperter i fitnessgulve

Jeg har tidligere selv benyttet mig af M&T Gulvservice, men det var så i privaten, hvor jeg havde deres effektive gulvservice i København ude. Men jeg vidste ikke, at de også var eksperter i fitnessgulve, så jeg frittede dem lidt ud om tankerne bag spændstige fitnessgulve, da jeg lagde vejen forbi fitnesscentret forleden.

Det spændende ved fitnessgulve er, at de er bygget op af lag. Valg af materialer afhænger helt af, hvilken sportsgren eller træning der skal udøves – tænk, så lærte jeg også det! Men det var nu en spændende teknik, og jeg kunne fornemme, at medarbejderne fra M&T Gulvservice havde fuldstændig styr på, hvilket lag der skulle ligge nederst, mellemst og øverst, så jeg satte mig hen for enden af hallen, og fulgte med i processen med den gulvservice i København.

Det tog sin tid at få lagt det sidste lag træplanker på, men man skal altså også gøre sig umage, når man ikke bare står med et trægulv, der skal slibes og lakeres. At lægge et ægte fitnessgulv er en fuldstændig anden opgave, så det går man til med præcision og omhu. Men det blev nu flot til sidst, og jeg kunne da heller ikke dy mig for lige at afprøve gulvet – bare lige med små fiffige hop på stedet. Jeg kunne mærke forskel med det samme. Der var helt klart sket en forandring til det bedre, og det takket være
M&T Gulvservices indsats med deres gulvservice i København.

Gulvservice i København er værd at betale for Efter en uge med nye fitnessgulve må jeg bare sige, at både jeg selv og de øvrige fitnessudøvere nede i fitnesscentret er yderst tilfredse med de nye fitnessgulve. Vi kan allerede mærke en klar forbedring af gulvenes spændstighed, som ikke mindst kommer vores dårlige rygge til gode. Så helt klart fem vægtstænger til mt-gulvservice.dk for deres indsats og gulvservice i København herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *