Kategorier
Anbefalinger til dit Fitnesscenter

Akut mekaniker hjælp i København

Vi Jyder er ikke meget for at være i København men en gang i mellem har man ikke et valg. I weekenden skulle et familiemedlem konfirmeres og vi kommer selvfølgelig og støtter op. Vi kørte fra Horsens i Volvoen om Fredagen og sov hos familie i Brønshøj tæt på Nordvest. Desværre næste dag da vi vågnede var det ene dæk fladt. Vi skulle bruge bilen til at køre til konfirmationen så vi var i akut nød. Heldigvis kendte vores familie Au2 Service center i Nordvest. Som de sagde: Bedste mekaniker i hele Nordvest. Falah var navnet på ejeren af værkstedet og sikke en cool fyr. Bilen var klar igen 1 time efter og vi nåede til konfirmation.

Mekaniker i Nordvest
Au2 Service center er et værksted men også et dækcenter – tæt på Nordvest og Nørrebro.
Der er mange af slagsen men også langt mellem de gode. Heldigvis kendte vi lokale og fik den bedste service man kunne forestille sig.
Vi kan intet andet end at rose Falah og hans hold til skyerne.
Og hvis de var i Horsens ville vi bruge deres værksted / dækcenter.

Nu er vi tilbage i Horsens og hvor føles det dog dejligt. Vi er klar til at træne igen efter 4 dages pause. Coronaen har desværre ændret stemningen i fitnesscentret men vi træner stadig så hårdt vi kan 🙂

Hvad med jer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *