Kategorier
Anbefalinger til dit Fitnesscenter

Det lokale fitnesscenter udvider med ny afdeling

Vores lokale fitnesscenter har mange jern i ilden for tiden. Først var det renovering af bygninger, som skulle realiseres, men nu udvider de også. Desværre har de absolut ingen forstand på noget meget centralt. Erhvervsflytning i Nordsjælland eller kendskab til flyttefirmaer generelt er ligesom en by i Rusland for dem.

Derfor blev jeg da også frittet lidt ud, da jeg var forbi for at træne forleden. Var det mon et emne, som jeg kendte noget til, spurgte receptionisten fortvivlet. Til hendes lettelse, havde jeg selvfølgelig svar på rede hånd. Jeg kender nemlig et ret godt flyttefirma, som også yder erhvervsflytning i Nordsjælland.

Frederiksborg Vognmandsforretning har muskler til de tunge løft

Det lokale fitnesscenter har ofte for vane at uddelegere opgaver til deres faste brugere, så jeg blev ikke spor forbavset, da jeg efterfølgende blev bedt om at kontakte det pågældende flyttefirma, Frederiksborg Vognmandsforretning, for at høre, om de mon kunne klare en erhvervsflytning i Nordsjælland senere på ugen.

Den erhvervsflytning i Nordsjælland var lidt af en hasteopgave for det lokale fitnesscenter, for lokalerne stod allerede klar til at blive taget i brug. Der manglende kun den famøse last, fitnessudstyr og så det øvrige inventar, for at blive taget i brug. Og da tid som bekendt er penge, hastede det lidt med at få løst den erhvervsflytning i Nordsjælland for det lokale fitnesscenter. 

Jeg skyndte mig selvfølgelig straks at kontakte
Frederiksborg Vognmandsforretning med denne hasteopgave, og heldigvis havde de plads i kalenderen til en erhvervsflytning i Nordsjælland senere på ugen. Det ville god nok blive til en lidt højere pris, da det var en hasteopgave, men det indvilligede det lokale fitnesscenter i, for de var sikre på, at de snart skulle få tjent det beløb ind igen.

Erhvervsflytning i Nordsjælland tjener sig hurtigt ind

Her, godt to uger efter indflytning, går det styrende for det lokale fitnesscenter i den nye afdeling. Jeg har også fået at vide, at de er meget taknemmelige for den professionelle erhvervsflytning i Nordsjælland, som Frederiksborg Vognmandsforretning leverede. Den indsats var der overhovedet ikke en finger at sætte på. Så alt i alt var det nu alligevel ikke så dum en ide, at det lokale fitnesscenter tog chancen og etablerede sig i den lille flække i Nordsjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *