Kategorier
Gadgets

Mobil reparation

Er du også blevet hooked på self tracker-dillen?  

Så er det nu, du skal spidse ørerne, hvis du står og mangler en hurtigt og effektiv mobil reparation på Østerbro. Som self-tracker ved jeg, hvor forfærdeligt det er, hvis mobilen sætter ud. Ikke alene mister man adgangen til sine data – og det er slemt nok – men de sædvanlige målinger stopper jo også, og det er virkelig en no-go situation at havne i for en self-tracker. 

Derfor har jeg allieret mig med servicebutikken, GetItFixed.dk på Østerbro, som har indvilliget i at smide alt, hvad de har i hænderne, hver gang de ser mig komme spurtende hen ad gaden med blikket stift rettet mod deres butiksdør. Så ved de, at den er helt gal, og at jeg har alarmende brug for hjælp til en mobil reparation på Østerbro

Mobil reparation på Østerbro er et must for self-trackere  

Egentlig troede jeg, at jeg havde styr på det hele. Jeg har nemlig altid backup-mobiler i baghånden, hvis jeg en sjælden gang skulle stå uden en funktionsdygtig mobiltelefon til at måle min gøren og laden. Men tilfældigvis var jeg så uheldig på præcis den dag, hvor min mobil satte ud, og det var jeg lige ved at gå i selvsving over. 

Min ene backup-mobil lå til mobil reparation på Østerbro, og den anden backup-mobil havde min søster tyvstjålet, fordi hun pt. er i gang med at træne op til maraton i London. Ja, magen til frækhed skal man lede længe efter, men desværre ikke hos min søster. Hun er notorisk kendt for at låne ting og sager uden at give besked. Derfor var der kun ét at gøre, da min mobil satte ud: Styrte ned til GetItFixed.dk og få foretaget en mobil reparation på Østerbro. 

Heldigvis jeg er snart så trænet i at leve som self-tracker, så jeg kender til de mindste målbare detaljer omkring distancen fra mit hjem og til GetItFixed.dk. Derfor mistede jeg da heldigvis heller ingen data, for jeg kunne blot plotte dem ind på min mobiltelefon, når først jeg havde fået fixet den mobil reparation på Østerbro. 

GetItFixed.dk står altid klar med mobil reparation på Østerbro 

Serviceteknikeren hos GetItFixed.dk ved, hvor afhængig jeg er af min mobil, så han bestræber sig altid på at klare min mobil reparation på Østerbro inden for en halv time. Det passer nogenlunde med, hvad det tager at drikke en halv flaske vand i ventetiden. Og vand tager man ikke skade af, for der er ingen kalorier i, så det behøver man heldigvis ikke at notere ned. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *