Kategorier
Tips

Her får du den bedste pris på industriport

Bedst som jeg gik og troede, at den omfangsrige renoveringsbølge hos det lokale fitnesscenter var vel overstået, blev jeg kontaktet af ejeren, som lige ville høre, om ikke jeg kunne skaffe ham en rigtig god pris på industriport – helst af typen Valport? 

Den forespørgsel studsede jeg nu lidt over, for mig bekendt havde de allerede fået installeret noget tilsvarende for blot få måneder siden, så hvad skulle han nu bruge en pris på industriport til igen? Jo, men ser du, svarede ejeren, der er sket det, at en af mine ansatte er kommet til at køre ind i gavlmuren, og så var det, jeg tænkte, når nu muren alligevel har fået et stort hul, så kan jeg vel lige så godt få monteret en industriport til en rimelig penge i stedet. Jeg mener, det giver jo ligesom ingen mening at bygge muren op igen, når jeg har den knaldperle til at køre rundt med gaffeltrucken dagen lang, vel?  

Konkurrencevenlig pris på industriport 

Jeg kunne godt se, at han havde en pointe der. Ydermere ville trafikken nok også glide lidt nemmere, hvis de blot åbnede den pågældende port fra morgenstunden af. Så ville medarbejderen da have rig mulighed for at køre som en brækket arm uden at tilføje det lokale fitnesscenter yderligere materielle skader. Jeg gav mig selvfølgelig straks til at lede efter en rigtig god pris på industriport – den stakkel ejer trængte da vist til lidt opmuntring. 

Da jeg fortalte Valport om miseren, kom de i tanke om, at det da også var dem, som havde leveret og monteret den seneste industriport hos det lokale fitnesscenter. Derfor ville de gerne yde lidt rabat og komme med en rigtig god pris på industriport, som var til at have med at gøre for det lokale fitnesscenter. 

Valport giver den bedste pris på industriport 

Mens jeg nu var i gang, sneg jeg mig lige til at undersøge priserne hos de andre leverandører, bare for at have noget at sammenligne med. Men jeg må sige, at Valport absolut holdt, hvad de lovede, da de gav en pris på industriport til det lokale fitnesscenter. Der var både lidt rabat på selve porten og i forbindelse med selve monteringen. 

Jeg tror ikke, at det er helt ramt forbi, hvis jeg siger, at I andre også kan få en rigtig god pris på industriport hos Valport. Det er fornuftige mennesker at handle med, og så har de forstand på det, de laver. Så jeg vil bestemt anbefale Valport og deres pris på industriport til jer andre derude, hvis I står og mangler en god, solid industriport. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *