Kategorier
Sundhed & Kost

Hvor skal man spise i København

Et af de steder vi altid spiser frokost når vi er på besøg i København er Cafe Oscar på Bredgade meget tæt på Kongens Nytorv i centrum af København.
Det er et fantastisk sted som altid lever op til forventningerne og aldrig skuffer med friske råvarer. De laver en velsmagende frokost der er formidable og en brunch tallerken som er så stor at man kan trille hjem. Personalet er altid super rare og man er aldrig i tvivl om at det er et godt sted at arbejde. Der er bare positive vibes og det er lige hvad man har brug for når man har tømmermænd eller har brug for en god stærk kop kaffe. Udover det ligger Cafe Oscar lige ved Kongens Nytorv hvilket vil sige at det er super centralt. Vi er altid i gå afstand for alt i centrum så vi kan lave lidt sightseeing efter maden. Vi er jo ikke så tit i København så når vi er skal vi fandme også se noget. Min favorit er marmorkirken som aldrig skuffer! Sikke en kirke. Jeg tænker tit på turisterne der ser den første gang og hvad det må give dem. Et vidunder uden lige også et par meter fra Cafe Oscar. Kunne det være mere fantastisk! Næppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *