Kategorier
Sundhed & Kost Wellness

Min favorit skønhedsklinik i København

Min favorit skønhedsklinik Beautyart i Vanløse har tilføjet en webshop til deres website. Det er fantastisk da jeg (som i ved) ikke bor i København. På den her måde vil jeg kunne købe skønhedsprodukter fra min favorit skønhedsklinik i København fra min sofa i Horsens. Jeg elsker produkter fra Dermaroller, Glo, Grums osv. Der er intet bedre end at forkæle sig selv med luksus skønhedsprodukter. Beautyart er der hvor jeg altid får lavet mine vippe Extensions i København. 


Der ligger en million skønhedsklinikker i København og det er umuligt at prøve dem alle sammen. Jeg har prøvet: Beautyart i Vanløse og Beauty-Balance.

Efter jeg har prøvet deres gode service har jeg ikke lyst til at prøve andre steder. Jeg er overbevist om at de er de bedste skønhedsklinikker i København.

Jeg drømmer altid om at få massage. Jeg er massage og skønhedsklinik addicted 🙂

Vi mangler et par gode skønhedsklinikker her i Horsens. Hvorfor er der ikke nogen der starter det så jeg ikke behøver at køre hele vejen til København for at få min drømme behandling.
Jeg ville ønske der var en klinik med så god service som Beautyart i Jylland men det findes desværre ikke. Måske en dag det kommer ellers åbner jeg en selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *