Kategorier
Anbefalinger til dit Fitnesscenter

Få logo på jeres udstyr med lasergravering!

I min optik fremstår virksomheder lidt mere troværdige og professionelle, hvis der er et logo på deres udstyr. Selvfølgelig siger det ikke reelt noget om deres ekspertise, men det giver en rigtig god udstråling.

Når jeg selv har modtaget en service fra for eksempel en murer eller tømrer, så har jeg følt mig mere tryg, når deres virksomhed har været tydelig.

Nu har jeg selv sørget for at få mit logo på med laserindgravering.

Lasergravering er den bedste metode

Da jeg besluttede mig for at få mit logo på mit udstyr, undersøgte jeg de forskellige muligheder. For mig var det vigtigt, at logoet var stabilt, så det ikke blev slidt af.

Når det er ens primære formål, så er det faktisk svært at finde en metode og en virksomhed, der kan leve op til dét. Jeg fandt heldigvis ud af, at lasergravering er en fantastisk måde at gøre det på.

Hvis logoet bliver indgraveret, så bliver det siddende. Det er en helt anden kvalitet, end man finder andre steder.

Skal dit logo også være tydeligere?

Overvejer du selv at få logo på dit udstyr med lasergravering? Så kan jeg kun give det min varmeste anbefaling.

Det kan være en smule svært at finde virksomheder, der kan hjælpe med den her meget specifikke opgave. Efter jeg havde søgt i lang tid, så fandt jeg selv Mekoprint, som jeg også forhørte mig om hos mine bekendte. Flere havde hørt rigtig godt om det, så jeg kontaktede dem.

Efter jeg valgte lige præcis deres lasergravering, har jeg kun været tilfreds med deres service, for der er nærmest ikke det, de ikke kan klare.

Deres indgravering har været utrolig præcis, og de kunne også sagtens få logoet på de buede overflader. Så der har absolut ikke været nogen problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *