Kategorier
Anbefalinger til dit Fitnesscenter

Kan din virksomhed stå imod IT-kriminelle?

Det kan ikke tælles på én hånd, hvor ofte jeg har haft problemer med IT-kriminelle i min virksomhed. Det er gået helt galt, for jeg ved absolut ingenting om, hvordan jeg skal tackle det. Jeg vil allerhelst koncentrere mig om det, jeg synes, der er spændende, og det er ikke IT.

Derfor har jeg valgt at få hjælp på det område, hvor jeg er hverken god til det eller har interesse i det. Jeg ved dog, at jeg har mange problemer med hackere, og det vil jeg gerne have stoppet.

Af den grund har jeg fået en sårbarhedsscanning, som kan give mig en indsigt i min hjemmesides problemer og få dem fikset.

Det har jeg fået ud af en sårbarhedsscanning

Jeg har lidt svært ved at give en udførlig beskrivelse af, hvad en sårbarhedsscanning egentlig er – det er af samme grund, at jeg har fået professionel hjælp.

Én ting er sikkert, jeg får en klar forståelse for, hvor min virksomheds hjemmeside har nogle svage punkter, som er nemme at trænge igennem for en hacker.

Det giver mig en god ro i maven, når jeg ved, at der er professionelle, der kan tage sig af det og forklarer mig, hvad jeg kan gøre bedre.

En ende på hackere

For mig har en sårbarhedsscanning betydet, at hjemmesiden ikke længere bliver hacket. Jeg har fundet ud af, at det er langt bedre at forebygge problemet, end det er at redde det, når skaden først er sket.

Hvis du selv har problemer med hackere, så vil jeg i hvert fald anbefale dig at få professionelle IT-kyndige til at lave en sårbarhedsanalyse. Det kan måske virke forvirrende for dig, men langt de fleste kan tilbyde at forklare det for dig.

Du kommer uden tvivl ikke til at fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *