Kategorier
Styrketræning & Fitness

Brenderup Trailer 750 kg til transport af fitness udstyr

Da vi lejede en trailer til transport af fitness udstyr, gjorde vi mange overvejelser om hvor stor en trailer det skulle være, hvor meget den skulle kunne holde til og meget mere. Der var her vi faldt over Brenderup trailer 750 kg. Denne trailer 750 kg, kunne nemlig tåle den tunge vægt som vi havde med, men på samme tid være lovlig at køre med for os som ikke havde trailerkørekort. 

Når man skal transportere fitness udstyr så er der massere af ting man skal overveje, og selvom en trailer 750 kg var det første så var det andet, at den skulle kunne rumme de ting vi skulle have flyttet. Da vi kun skulle flytte fitness udstyr fra Nørrebro Fangel i Odense S, til Vollsmose i Odense C, passede en trailer 750 kg bare perfekt til vores behov. 

Brenderup 7260UBD Trailer 750 kg var der hvor valget faldt på!

Den trailer 750 kg som vi fandt, var via Kondal Trailercenter eller Trailercentret som man også kender det som. Som har det største udvalg af Brenderup trailer 750 kg. På nuværende tidspunkt har de 16 forskellige trailer 750 kg at vælge mellem, hvilket var perfekt. Fordi på den måde kunne vi nemlig finde lige præcist den trailer der passede til vores transportering, uden bekymring. 

Dog stod vi på et tidspunkt og var i tvivl om hvilken trailer 750 kg vi skulle vælge, her kontaktede vi Kondal Trailercenter og fik dem til at hjælpe os! Her fandt vi frem til Brenderup 7260UBD Trailer 750 kg, som var lukket, så vi ikke skulle bekymre os . Den havde nemlig indvendig lys som standard, og indvendige surringsøjer, så vi nemt kunne fastspænde vores fitness udstyr. 

Så står du ligesom os i en situation hvori du skal leje en trailer til at transportere dit fitness udstyr? Så kan vi 100% anbefale en brenderup trailer 750 kg fra Kondal Trailercenter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *