Kategorier
Styrketræning & Fitness

Sådan fremstilles mascara

Mascara fremstilles ved at kombinere et pigment med en flydende base. Basen består normalt af vand, olie eller voks. Pigmentet kan være naturligt eller syntetisk. Mascara påføres på øjenvipperne med en børste eller en stav. Den bruges til at gøre øjenvipperne mørkere, længere og tykkere. Mascara kan også bruges til at tilføre farve til vipperne

Der findes forskellige typer mascara til forskellige formål. Vandfast mascara er modstandsdygtig over for vand og tårer. Den bruges ofte af personer, der bærer kontaktlinser eller har følsomme øjne. Volumizing mascara indeholder ingredienser, der hjælper med at få vipperne til at virke tykkere og fyldigere. Curling mascara har en buet børste, der hjælper med at krølle.

De forskellige typer mascaraer, der findes på markedet

Der findes som sagt mascara, der kan give din øjenvipper mere fylde, og nogle, som gør de krøller mere. Der findes også kombinationer af disse to ting, så du får bedste fra begge verdener. Der findes også mascaraprodukter, der giver din øjenvipper mere længde, uden at de nødvendigvis gør dine øjenvipper mere tykke.

Du kan også købe en serum til din øjenvipper, der gør, at de vokser sig længere og fyldigere. Hvis du bruger sådan en serum, kan dit mascara-look se mere voluminøst ud, alene fordi dine egne vipper er blevet længere og tykkere. Derfor er vippepleje også vigtigt, når det kommer til at lægge en flot mascara på øjnene.

Hvordan du vælger den rigtige mascara til dine behov

Når du skal vælge mascara, er det vigtigt at overveje, hvilken type look du ønsker. Hvis du ønsker et mere naturligt look, er det måske bedst at vælge en lysere mascara. Hvis du ønsker et mere vovet look, kan en vandfast eller volumengivende mascara være den rette løsning. Det er også vigtigt at overveje dine egne vipper. Hvis du har kortere vipper, er en forlængende mascara måske bedst. Hvis du har tyndere vipper, kan en volumengivende mascara være bedre. Og hvis dine vipper har tendens til at stå lige frem i stedet for at bøje sig, kan en krøllende mascara give dig det look, du ønsker.

Fordelene ved at bruge mascara

Fordelene er uendelige, lige fra at fremhæve dine naturlige vipper til at skabe et fedt, dramatisk look. Mascara kan gøre alle looks mere indbydende, uanset om du blot skal på arbejde, ud at handle eller til stor fest. Mascara kan indkapsle dine øjne, så du bliver betagende at se på. Mascara er det eneste makeup-produkt, der kan føre dit look fra dag til aften med blot nogle få strøg. Og det bedste af det hele er, at mascara er relativt billig og nem at finde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *