Kategorier
Styrketræning & Fitness

Gør livet nemmere med Beliefs Shiifters.

Hos Beliefs Shiifters kan man tage kurser i personlig udvikling. Du kan blandt andet lære en healings form der kaldes Theta healing.

Du lærer her teknikkerne og træner dem i praksis. Selve undervisningen er 50% teori og 50% praktisk, og underviseren Anjasafira, bruger sine 10 års erfaring med netop Theta healing til at lære dig hvordan du selv praktisere denne healings form, på sig selv og andre.

Hendes livsforandrene kurser, målretter personlig udvikling på celleplan, og skaber en dyb transformation af dine underbevidste mønstre og dit mindset.

Du får en masse unikke udviklings værktøjer i din værktøjskasse, som gør det både hurtigt og sjovt at indlære.

Der er mulighed for at købe forskellige kurser, med fokus på forskellige områder af kroppen. Anjasafire fokuserer blandt andet på fødder, hofte og knæ. Man kan også få personlige sessioner, hvor man sammen med Anjasafire får et indblik i de metoder, teknikker og processer som der anvendes, når man prøver at ændre de følelser, overbevisninger og andre fastlåste energier, som blokerer dig og din krop i flow.

Hvis du vælger at tage uddannelsen hos Belief Shiifters, tager den 18 måneder og er delt op i 23 moduler. Du får de bedste værktøjer til at skifte dine realiteter, til nogle som er meget bedre for dig.

Man kan få hjælp til at komme af med træthed, ømme muskler, tab af en du elsker, tankemylder eller andet du måtte gå med af problemer. Du skal nok forvente at skulle have imellem 1-3 sessioner, før du får bugt med dine problemer. Jo dybere de ligger, jo mere skal der selvfølgelig arbejdes. Du skal også forvente at skulle bruge flere sessioner, hvis du har flere problemer, som du gerne vil af med. Traumer kan man jo have opbygget flere af, og de tages hånd om enkeltvis.

Hvis du er interesseret i theta healing så skal du sørge for at kontakte de mest kompetente healere, og her er Anjasafire en af Danmarks bedste. Jeg har selv i gang med et forløb, og kan bestemt mærke en forskel allerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *