Kategorier
Sundhed & Kost

Restaurant besøg efter stævne i Helsingør

I sidste weekend var vi kørt til stævne i Helsingør på Sjælland. Det var en langtur men et stævne vi begge gerne ville til. Selvom vi ikke er de store fans af Sjælland så må vi bare indrømme at de har super fede styrketræning stævner og mange flere deltagere end vi gør her i Horsens.

Da stævnet var ovre havde vi lavet en aftale med et par af de andre deltagere om at gå ud og spise. Vi synes det ville være en god måde at slutte et godt stævne af på. De lokale sagde at de kendte en restaurant ude ved kysten i Snedkersten som var rigtig godt stedet hed Skotterup Kro. De fortalte at der altid var tilbud på 3 retters menu og det lød godt.

SteakHouse Restaurant i Nordsjælland

Snedkersten lige udenfor Helsingør er et super hyggeligt sted og jeg elsker at være tæt på havet.
Maden var udsøgt og jeg vil sige at det var den bedste restaurant jeg har været på i Helsingør. Jeg fik en dejlig hummersuppe, entrecote og en dejlig chokolade mousse.

Da vi gik fik jeg at vide at de også var et steakhouse og faktisk et af de bedste steakhouse i Nordsjælland. Det kunne man godt smage på min entrecote. Et fantastisk cut og helt perfekt tilberedt.

Jeg tror vi vil bestille julefrokost hos dem når vi er tilbage på Sjælland i December.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *