Kategorier
Styrketræning & Fitness Tips

Rengøring af stævne lokaler

Til et styrketræningsstævne under covid19 krisen er rengøring noget af det vigtigste. Man skal bruge et rengøringsfirma som man kan stole på og som man er sikker på får rengjort alle flader og hjørner. Hvis ikke rengøringen bliver gjort ordenligt kan stævnet lige pludselig blive et super spreder event. Det er ingen af os deltagere interesserede i så da vi skulle bestille rengøring var der ingen tvivl at vi skulle ringe til Ole fra Sparvath Rengøring. Det er helt klart det rengøringsfirma man kan stole på i København. De leverer til alt fra private firmaer til offentlige bygninger.

Ole var med på aftalen og Sparvath Rengøring stod for alt rengøring. Klargøring af lokalerne, rengøring mellem dagene og afsluttende nedlukning. Sparvaths personale er alle super professionelle og flinke. De kan klart anbefales. Så hvis du står i den situation at du mangler et godt rengøringsfirma i København og omegn. Så giv Ole et kald.

Vi er i hvert fald super glade for at vi gjorde det. Sikke en hjælp.
Ingen blev smittede og alt var næsten som før corona krisen.

Stævnet gik ikke så godt for os men vi kommer stærkere tilbage næste gang. Vi har ikke kunne fokusere 100% på træningen pga. krisen.
Vi håber snart at være på vores højeste niveau igen. Ligesom Sparvath Rengøring er det med rengøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *