Kategorier
Sundhed & Kost

Fodterapeut i København

Akut brug for en fodterapeut i København efter stævne

Som mange af jer ved var vi til stævne i sidste uge i København. Vi boede hos vores familie i Brønshøj og stævnet foregik i Nordsjælland. Efter stævnet blev vi i København et par dage. Desværre allerede om mandage fik jeg mange smerter i min ene storetå. Jeg havde en ligtorn og havde lige pludselig akut brug for en fodterapeut i Nørrrebro – Nordvest området.
Jeg spurgte familien og de anbefale alle Herborg fra Klinik Sund fod på Frederikssundsvej 64.

Jeg ringede straks til Herborg og fik en tid samme dag hos Klinik Sundfod. Hos Klinik Sund fod tilbyder de alt fra fodmassage, fodterapi til behandling af indgroede negle – ligtorne.
Allerede efter min første behandling kunne jeg mærke en forskel og Herborg skrev en lille seddel jeg kunne tage med til min fodterapeut i Horsens. Da vi skulle hjem til Jylland igen var jeg nødt til at forsætte min behandling i Horsens.

Men jeg blev sendt godt på vej af den søde Herborg og den skønne klinik sund fod.

Jeg tror alle på et eller andet tidspunkt i løbet af livet får brug for en fodterapeut. Desværre gik min dårlige tå udover mine resultater til stævnet men det bliver forhåbentlig bedre næste gang. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *