Kategorier
Sundhed & Kost

julefrokost i historiske lokaler midt i København

Der er kun et sted i København der servere den bedste julebuffet hver eneste år!
Så mange fantastiske retter og så i de flotteste historiske lokaler.
Deres Julebuffet består af: Karry sild, Stegt sild, Jule sild, Marineret sild, Lun Fiskefilet m. remoulade og citron, Roastbeef m. pickles, Røget laks, Gravad laks med rævesauce, Æg m. rejer, andesteg m. svesker & æbler, Flæskesteg med rødkål, Mørbradbøffer med bløde løg, Frikadeller m. surt, Leverpostej m. champignon & bacon, Æbleflæsk! Hvor fantastisk er det lige. Så mange retter og de smager fremragende alle sammen.

Restaurant Vita ligger på Store Kongensgade i hjertet af København og serverer udover Julebuffet også all you can eat Stegtflæsk og persillesovs. Man kan altid regne med god mad, fantastisk vin og behageligt personale hos restaurant Vita.

Hvis du og dine kollegaer, venner, familie skal holde Julefrokost i København vil jeg klart anbefale Restaurant Vita og deres Julebuffet. Det er helt klart den stærkeste julefrokost 2020 i København. Jeg kender ikke restauranterne i Aarhus og Odense så jeg kan ikke sige i Danmark. Dog er jeg ret sikker på at de har den bedste julebuffet i hele landet.
Jeg har haft mine venner med på Restaurant Vita og de var alle sammen meget imponerede.

Læs mere om Restaurant Vitas Julebuffet her: Julefrokost 2020 med Julebuffet i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *